10/12/2023
SKOPJE

Исповед,…

Мојата исповед,…. 
Долги години се забавувам со мојата пријателка од средно училиште, ќе ја наречам J, но никогаш немав сила да ја исклучам од мојот живот.
И по 10 години од дипломирањето, ние сè уште разговараме и флертуваме, иако јас сум оженет и таа е свршена.
На забавата во куќата кај моите родители беше преполно и таа за да дојде патуваше. 
Бевме загледани еден во друг цела ноќ, како маѓепсани.
Одкако часовникот одчука полноќ, таа дојде  до мене и ми шепна во увото – “Среќна Нова година“, а потоа лесно ме грицна по увото и вратот.
Нејзината насмевка говореше сè.
Мојата сопруга беше во кујната со пријателите, кога забележав дека Ј се качи нагоре по скалите и појде во бањата.
Ја пречекав пред вратата и кога излегуваше,  ја исклучив светлината, ја зграпчив, ја повлеков во бањата и ја заклучив вратата.   
Таа почна да се врти во место и да се смее.
Почнавме да се соблекуваме меѓусебно. 
Ги спуштив панталоните и гаќите до подот, ја кренав на мијалникот и се спуштив над неа. 
Имаше толку сладок вкус и беше толку многу влажна.
По лижењето, цицањето, таа се сврти и ми дозволи да влезам во нејзината влажна пичка.
Таа ми рече дека користи заштита и дека можам да свршам внатре во неа.
Тоа дополнително ме возбуди и ме донесе до крајна граница.
Ја ебев побрзо и побрзо додека не дојдов до самото свршување, но не ја наполнив.
Таа се сврти и почна да го лиже хаосот на мене велејќи колку сладок е вкусот на мојата кожа.
Ние се облекуваме и се вративме на забавата.
Моите пријатели знаеја што правиме, тие повеќе ја сакаа Ј од мојата сопруга.
Ова не беше нашата последна средба, но беше дефинитивно најжешката  !!!     
441 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: