28/09/2023
SKOPJE

Искушение

“ Единствениот начин да се ослободите од Искушението е да му се предадете.

Спротивстави се и Душата ќе ти се разболи од Копнеж по она што самата си го забранува. “

259 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: