28/09/2023
SKOPJE

Искрено,…

„Сите сме добри луѓе, но не во се, не секогаш, и не со секого“.   

„Убавината го привлекува погледот, но убавата личност го привлекува срцето“. 

„Искреноста е да се зборува вистината“. 

„Да се живее како што сакате не е себичност.
Себичноста е кога другите треба да размислуваат и да живеат како што вие сакате“. 

 

 

 

 

 

 

 

 

441 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: