14/04/2024
SKOPJE

Искрени,…

Луѓето кои го прават вашиот Свет убав

се оние кои остануваат.

Со други зборови,

оние кои ве тешат,

ве насмевнуваат,

ве смируваат и

ве одржуваат Силни во Животот.

Со нив односите се цврсти, доследни и лојални.

Убавите луѓе се Искрените,

оние кои ја стискаат раката и

кога ќе те погледнат во Очи стигнуваат до Вашата Душа. 

Нивното само присуство се движи,

затоа што почитуваат,

затоа што не осудуваат и

затоа што секогаш го покажуваат своето Лице.  

 

 

 

 

358 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: