29/01/2023
SKOPJE

Интимност е вистината,…

Дали знаете

што значи да се биде сакан

од Личност која се исцрпила од животот?

Човек кој и покрај Хаосот во него,

наместо да се среди самиот Себе

ТОЈ те сака со сета сладост што ја има во Светот. 

„Луѓето мислат дека Интимноста е поврзана со Сексот.

Но, Интимноста се однесува на ВИСТИНАТА.

Кога ќе сфатиш дека можеш да ја кажеш некому Својата ВИСТИНА,

кога ќе можеш да му се “покажеш“,

кога ќе застанеш пред Него,

а неговиот одговор е  – „Безбедна си со мене“,

тогаш тоа е ИНТИМНОСТ“.

 

 

468 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: