05/02/2023
SKOPJE

Интелегенција,…

Не ме привлекува добрата Фигура.

Па не дека не ме привлекува,

секако дека ме привлекува,

но не ме Заведува.

Умовите ме Заведуваат,

Интелигенцијата ме Заведува,

лице и тело ме заведуваат

кога ќе видам дека има УМ што ги движи…

Тоа вреди да се знае.  

 

 

 

264 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: