28/09/2023
SKOPJE

Инстикт,…

Велат дека постојат две работи што никогаш не се враќаат назад: изговорениот збор и изгубената можност.

Но, со текот на времето учиш дека има уште нешто поважно што никогаш не се враќа: времето кога навистина не живееме покрај оние што најмногу ги сакаме.

(Поправање скршени крилја)

СЛУШАЈТЕ ГО ВАШИОТ ИНСТИНКТ, НИКОГАШ НЕ ГРЕШЕТЕ !!!!   

 

427 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: