05/02/2023
SKOPJE

Имагинарен свет,…

Ми рекоа оној кој премногу сонува и

секогаш танцува на работ помеѓу реалноста и илузијата,

никогаш нема да преживее во овој суров свет.

„Знам,“ одговорив.

„Затоа и создадов имагинарен,

да постои место, каде тие души, ќе можат да живеат вечно.“     

 

Автор на текст и предлог на слика: “Есен во мене“    

 

409 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: