28/09/2023
SKOPJE

Има,…

Има Работи што не сакаме да се Случат,

но мораме да ги Прифатиме;

Работи што не сакаме да ги Знаеме,

но мораме да ги Научиме;

и Луѓе без кои НЕ можеме да Живееме,

но мораме да ги Пуштиме !!! 

 

 

 

359 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: