29/01/2023
SKOPJE

Има мала вистина,…

„Секогаш има мала вистина зад секое ‘се шегувам’.

Секогаш има знаење зад секое ‘не знам’.

Секогаш има емоции зад секое ‘не ми е грижа’.

Секогаш има болка зад секое ‘добро сум’.“  

АВТОР НА ТЕКСТОТ: “Есен во мене“ 

280 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: