28/09/2023
SKOPJE

Илјада Бакнежи за Игор – Таггед

Бакнеж за оние кои Читаат,

Два за оние кои Мислат на Мене,

Три за оние кои се Насмевнуваат и

ИЛЈАДА БАКНЕЖИ за оние кои МЕ САКААТ…!!! 

 

посветено на Игор – Таггед,…   

 

 

643 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: