29/01/2023
SKOPJE

Игра,…

-Сакаш да си играме игра?
-Каква игра?
-Одмарање на Душата.
-Како се игра?
-Ти ќе ме прегрнеш, а Јас ќе дишам.

 

АВТОР НА ТЕКСТ и избор на слики: “Есен во мене“ 

 

 

228 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: