05/02/2023
SKOPJE

Игра на страста,…

 

 

Тоа е играта на Страста за која се грижиме.
Токму таа Желба за Љубов што ја имаме не обзема и не обзема.
Тоа е таа желба за Тебе
Јас во твоите раце,
а Ти меѓу моите нозе, 
многу гладни бакнежи и граблив допир на рацете,  
се бараат и се наоѓаат
во секој дел од телото !!! 

 

 

 

 

182 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: