03/10/2023
SKOPJE

Идеален брак,…

Брачниот ПАРТНЕР треба да биде Пријател/Пријателка покрај Тебе и Ти покрај Него/Неа, 24/7.

Благодарение на Него/Неа,

ПРЕДИЗВИЦИТЕ ќе ви бидат помалку Страшни,

АВАНТУРИТЕ ќе ви бидат многу Позабавни,

а ОБВРСКИТЕ многу полесни за Исполнување.

Прекрасно е кога НЕКОЈ Ви го чува грбот, нели?

Ценете ги луѓето во Вашиот живот со кои можете да комуницирате САМО со Поглед.

Вистински БЛАГОСЛОВ е што ги имате покрај себе !!! 

274 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: