10/06/2023
SKOPJE

И тие,…

 И Мажите страдаат,

толку пати се отфрлени, поради нивниот физички изглед,

но кажи ми кој во овој земен свет е совршен ? 

Нашите несовршености, се она што не прави различни од останатите луѓе.

Затоа и Мажите мора да бидат ценети и почитувани,

бидејќи исто како и Жената,

така и тие страдаат и плачат, кога нешто не е во ред со нив.   

211 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: