30/01/2023
SKOPJE

И оваа Ноќ, ќе ми го одземеш сонот,…

И, исто така, оваа Ноќ

ќе ми го одземеш Сонот.

Ќе ми се лизнеш во мислите, ќе ме покриеш во моите соништа.

Се повредивме, но вредеше.

Денес ја знаеме Љубовта М А Л К У повеќе,

Знаеме од што е направена,…. Внимание, ….Зборови,….Давањето на себеси,….Храброст,…Среќа,… 

Се обложувам со Срце дека последната мисла, пред да ги ЗАТВОРАМ Очите, нема да бидеш ТИ,… .

И ИЗГУБИВ !!! 

322 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: