30/01/2023
SKOPJE

И Ѓаволот се заљубува,…

И Ѓаволот се заљубува !!! 

Еден ден и Ѓаволот се заљубил

и Не знаел што да правам со тие луди Пеперутки во Стомакот. 

Велат дека ја гледал со Ангелски Очи, 

а кога ја прегрнал горел од Страст.

Така се покажало дека Сатаната се сретнал со усните на Таа Жена, нејзините најжестоки. 

Пеколот чии Бакнежи велат дека го симнале да биде ОБИЧЕН СМРТНИК . 

Сега Ѓаволот веќе Не е толку Ѓавол и 

може да се види како оди сам, 

и зборува, се смее или плаче како другите Луѓе-смртници, 

КУТРИОТ ВЉУБЕН ЃАВОЛ.  

Поука: – Од ЖЕНА и Ѓаволот пукнал,.. !!! 

523 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: