29/01/2023
SKOPJE

И да молчиме заедно,…

′′Најкорисното средство на човека нѐ е главата полна со знаење, туку срцето полно со љубов, ушите отворени за слушање и рацете подготвени да помогнат.”

Животот не е за да направиме сè околу нас светкаво, удобно, луксузно, најдобро.

Не станува збор за елегантни ресторани и најдобари шопинзи.
За брендирана облека, силни  автомобили и луксузни патувања.

Животот е за гушкање после напорниот ден, поддршка да си дадеме едни на други.
За да имаме со кого да пиеме чај или кафе и да се радуваме на успехот на другите.

Животот е да имаме некој со кој можеме  да разговараме за се, но ако треба и да молчиме заедно…   

 

Автор на текстот и предлог на слики: “Есен во мене“      

 

 

 

487 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: