04/02/2023
SKOPJE

И Бог рече,…

„И Бог рече „Љуби го својот непријател“,

а Јас го послушав и се засакав себеси.“ 

 

209 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: