14/04/2024
SKOPJE

Хотелска тераса,…

Бев отсутен неколку месеци од дома и кога се вратив веќе беше јули…

Јас и сопругата сами отидовме на одмор во хотел во Охрид, а децата ги оставивме кај моите.

Пливање, шетање и секс понекогаш и повеќе пати дневно.

Едно касно попладне, сонцето сеуште печеше, се вративме од плажа, а тој ден не се имавме ебено воопшто.

Влеговме во соба, јас се истуширав прв и легнав скроз гол на креветот.

Таа влезе да се тушира а мене полека ми се дигна курот и почнав да го галам и надркувам, а курот се потврд и потврд… Таа излезе од купатилото и ме виде како го галам и надркувам и целата се напали, брадавиците и се надрвија, но сакаше да ги изнесе пешкирите на тераса да се сушат.

Навлече само долга маица до под газовите, а под маицата ништо… излезе на хотелската тераса да ги стави пешкирите.

Како што се наведнуваше да ги обесува пешкирите, маицата и се повлекуваше нагоре а меѓу прекрасните големи газови како ќе се поднатртеше и се појавуваше пичката целата светликава од нејзиниот сок кој ја влажнеше.

Јас тивко без да ме чуе, со силно надрвен кур и се доближив од назад и како што беше наведната преку терасата, без да ја допрам со раце и го закачив силно надрвеното куриште во лизгавата пичка.

Само изненадено “ooх” излезе од нејзината уста и почна да врти со газовите и да се набива наназад на куров цело време зборувајќи дека сум луд и дека некој може да не види, но тоа и двајцата не палеше додатно…

Баш ми е гајле – реков.  

Како што ја фатив за колковите и почнав жестоко да ја навлекувам на куров, се свртев преку рамо да видам што се случува наоколу.

На соседната тераса жена одприлика на наша возраст во четириесеттите, седеше во платнена столица за на плажа.

Беше целосно запрепастена со тоа што го гледа.

Мојата жена беше свртена така да не можеше да ја види комшивката, а јас стално се вртев накај неа и дрско ја гледав право во очи.

Веднаш го успорив ритамот на ебењето за да можам што подолго да траам, затоа што ситуацијава ме излудуваше од возбуда.

Комшивката во почетокот  беше запрепастена, но чувствувајќи и гледајќи колку похотно ја гледам ебејќи ја мојата жена, почна се повеќе да се возбудува.

Почна да и се вцрвува лицето и нејзините брадавици под маицата и нараснаа и почна да си ја допира пичката преку купаќите.

Очигледно во моментот беше сама.

Јас и понатаму полека ја ебев мојата жена гледајќи се со комшивката која се повеќе се возбудуваше и конечно ги тргна купаќите гакички на страна ослободувајки ја пичката…

Ја гледав во очи, набивајќи го курот во мојата жена која уживаше не сомневајќи се во ништо, а комшивката почна да ја дрка пичката жестоко, го галеше клиторисот жестоко, гураше два, три прста во пичката…

Ги ебев двете, мојата жена со курот а комшивката со поглед… тогаш таа почна да свршува тресејќи се безгласно и точно видов како и тече сок од пичката на платното од столицата.

Кога го видов тоа силно експлодирав во пичката од мојата жена, а таа кога почувствува дека ја полнам со врела сперма, почна да јачи со тивок глас, да свршува со пулсирачки притискања на нејзината пичка врз мојов кур.  

 

 

Така практично сите тројца свршивме заедно.

Подоцна следните денови се сретнувавме со комшивката, нејзиниот маж и деца, но само комшивката и јас си ја знаевме нашата тајна.

Пробував да создадам прилика да сум бар на момент насамо со неа.

После два дена на доручекот седеа со нејзината фамилија на соседната маса зад грбот од мојата жена.

Јас ја фиксирав со очи и таа свати дека сакам да ја издвојам некако.

И реков на жената дека сум го заборавил телефонот во соба и станав од масата.

Ја чекав на ходникот пред нашите соби.

Дојде 🙂 Веднаш жестоко се бакнувавме и лапавме како луди на ходникот, но сосем кратко …

Разменивме броеви на телефони… УСПЕА 🙂 Потоа кога се вративме во Скопје се гледавме и ебевме жестоко, мнооогу пати 🙂   

АВТОР НА ТЕКСТОТ: “М.Милевски“ 

 

 

736 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: