14/04/2024
SKOPJE

Грешка

Никој не знае што има додека не го изгуби… Грешка,
Секогаш знаевте што имате, но мислевте дека нема да го изгубите,
Никогаш не трчај за некој кој не е подготвен да оди со тебе.
Не секој има исто Срце како Твоето,
Никој не те менува за нешто подобро,

те менува за нешто полесно !!! 

284 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: