04/02/2023
SKOPJE

Гледачот,…

ТОЈ гледа, а Тие се,….

Сакаш да ја лижеш мојата разебана пичка?“ праша таа.

Имаше само шум на потврда бидејќи тој беше зафатен со лижење.

Ја гледав, не можев точно да видам што се случува меѓу нејзините нозе, но од нејзините воздишки и движења на телото се гледаше дека целосно се предава на тоа задоволство.

И тоа траеше… Имав впечаток дека се воздржува.

„Не сакам да свршам! повторуваше таа во некое нејзино лудило, туркајќи се кон него, туркајќи се против него и бесрамно нудејќи се.

Нозете и беа фрлени наназад, прстите му беа зафатени, претпоставував дека барем еден и е во задникот… се мрдаше, се грчеше… се прилагодуваше.

И тогаш почна нешто што никогаш не сум го видел (освен на порно видеа): Со силно стенкање, го свитка телото и силен поток излезе од нејзината пичка.

Па, уште еден.

И третото, најсилното.

Со задоволен израз на лицето зграпчи во обид да проголта што повеќе.

Се тресеше… Уште со главата меѓу нејзините нозе, со движења кои ја принудија на нови грчеви, нови пресврти, нови воздишки.

Помина некое време.

Не знам колку време траеше.

Малку откако нејзиното тело се смири, тој стана и со сета сила го турна курот во нејзината задоволна пичка.

Продолжи да нафрла и шепоти нешто што не можев да го разберам.

Ги стави рацете на неговиот задник и го галеше и го привлекуваше кон себе.

Тој ѝ ги свитка нозете, неговите колена беа до нејзините гради додека продолжи да се набива во неа исто толку силно.

„Уффф… колку сакам кога ме ебеш! Колку добро ме ебаваш!

Ебиме, само ебиме!“ – повтори таа.

„Ќе те наполнам! само изговори и почна да се празни „Аааааааааааааааааааааааааааааааааа..!!!!“

Се слушна и нејзината силна воздишка и беше јасно дека уште еднаш сврши.

Тие останаа залепени еден до друг, се бакнуваа и земаа здив заедно.

Потоа ги оставив.  

 

 

 

 

 

 

237 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: