05/02/2023
SKOPJE

Гледачот – втор дел,…

Нежно ја турна на креветот, таа потона, закопувајќи го лицето во перницата.

Очекував да го продолжи започнатото, имам впечаток дека и таа истото го очекуваше, но тој легна до неа на грб и двајцата почнаа да се бакнуваат.

Наскоро и двајцата лежеа на страна, испружени, притиснати еден до друг и се бакнуваа, галејќи се.

Наскоро тој беше на грб, а таа беше над него.

Ги раздвои усните и почна лесно да го бакнува по лицето, вратот, градите…

Нејзините раце трагаа по неговото тело, тој лежеше опуштено, со малку раширени нозе.

Таа се спушти до курот во клекната положба, па имав прекрасен поглед на нејзиниот задник и свежо изебаната пичка.

Глетката беше неверојатна, мојата самоконтрола беше ставена на сериозен тест.

Се мрднав за да можам со моите очи да ја следам работата на нејзината уста и раце.

Наведната над него, таа одвреме-навреме лежерно го допираше и го галеше по градите, но курот не и излегуваше од устата.

Лежеше со затворени очи, повремено ставајќи ја раката на нејзината глава за да го прилагоди ритамот на нејзиното потиснување.

„Лижи ми ги топчињата“ стенкаше и таа послушно слезе.

Петелот ја удри по образот, таа го зеде во рака и продолжи да игра додека со устата цицаше едно по друго јајце, а потоа и го плазеше јазикот и ги галеше.

Добро беа споени, очигледно беше, уживаа и двајцата, но јас немав впечаток повеќе од нејзе…

Таа ги пушти топчињата од устата и полека почна да се спушта кон дупката додека тој малку повеќе ги рашири нозете и го разоткри задникот.

Неговата воздишка кога јазикот му ја допре дупката беше најдобрата потврда дека целосно се препуштил на задоволството.

„Дали сакаш да ми го лижеш задникот? праша меѓу воздишки и блажени стенкања.

„Мммммм… да… – тивко и ебозовно промрморе таа, а јас конечно го фатив курот, убеден дека така ќе свршам во гаќите… без да го допрам.   

 

Подоцна, во преписката, ми рекоа дека сум го пропуштил нејзиното врвно пушење, но дека со задоволство ќе ми го повторат, ако сакам… сакав… но не само да гледам, па тука нашето  дружење заврши.

 

 

 

 

 

 

191 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: