08/02/2023
SKOPJE

Gandhi – Смислата на живот,…

Сè додека внесувате СОН во вашето Срце,

никогаш нема да ја изгубите смислата на животот.  

Gandhi (Ганди)    

120 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: