30/01/2023
SKOPJE

Фрида Кало,…

 “Ја криеме љубовта, затоа и ја потиснуваме. Штета.”

Фрида Кало: 

′′ На крајот од денот можеме да издржиме многу повеќе отколку што мислиме дека можеме.”
Предлог на текст: “Есен во мене“ 
306 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: