28/09/2023
SKOPJE

Franz Kafka – Lettere a Milena

„Поради некоја причина,

Знам дека многу ми се допаѓаш.

Многу, нешто неразумно,

би рекол само доволно за да се осигурам дека ноќе,

Сам, ќе се разбудам

и не успевајќи повторно да заспијам,

ќе почнам да те сонувам.“   

 

(✒️ Franz Kafka – Lettere a Milena)

 

 

529 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: