30/01/2023
SKOPJE

Francis Ford Coppola – Dracula

Гери Олдман како Грофот Дракула (1992 год.,): 

–  „Првично ја одбив улогата на Дракула, бидејќи тоа не беше нешто што апсолутно сакав да го работам.

Но, кога дознав дека Френсис Форд Копола ќе ја режира, тогаш се стана интересно.

Отидов на аудиција и ми дадоа сценарио.

Кога ја прочитав фразата: 

–  „Ги преминав океаните на времето за да те пронајдам“, мислев дека Филмот вреди да се направи САМО за таа Изјава.

Тоа е фраза што Секој треба да ја каже НЕКОМУ Еднаш во Својот ЖИВОТ“.

572 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: