28/09/2023
SKOPJE

Есента е последната, најубава насмевка во годината

Ќе те чекам како напуштена куќа… додека не ме видиш повторно, и не се вселиш во мене.
До тогаш моите прозорци ќе боледуваат..  

Автор на текстот со предлог слики: “Есен во мене“ 

 

372 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: