03/10/2023
SKOPJE

Есен во мене – Живот,…

Живот!

Заебан играч е, ама убав е.

Зависи како го играш…

Кога му седиш мангупски од карши,

со раширени раце

и полни гради

и на универзумот му е мило,

се радува и тој. 

Живеј вели! ❤  

Автор на текст и предлог на слики: “Есен во мене“ 

 

382 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: