10/12/2023
SKOPJE

Есен во мене – За Љубовта,…

Кога една година би можела да се собере во часовник,

                                                Есента би била час на магија. 🧡 🍁🍂                                                    

* * * * * 

„ Ти секогаш стоеше помеѓу Мојата верба и безнадежното чекање.“ 

 * * * * *

 Да не ми се појавеше случајно во животот, јас сѐ уште ќе живеев како и порано несвесна за ништо.
Ти ме научи дека во светот е можен и друг начин на живот.
Ти си тој што ме научи дека и јас имам душа… ❤  
Автор на текст и избор на слики: “Есен во мене“  
264 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: