10/06/2023
SKOPJE

Есен во мене – Сродни души

„Не знам што е тоа кое ме влече кон тебе,
но чувствувам дека ја познавам твојата душа
од некое друго време..
Како веќе да сме гледале еден во друг,
сме се смееле и сме се опивале од усните..
Сме се испреплетиле толку цврсто
што е невозможно да останеме разделени
во сите наредни животи.“

АВТОР на текст : “Есен Во Мене“
257 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: