14/04/2024
SKOPJE

Есен во мене – Секој има свој живот

„Ми рекоа дека немам чувства, бидејќи не сакав да ги покажам,
Ми рекоа дека сум љубоморна затоа што сум искрена и не знам да лажам,
Рекоа дека сум вообразена, оти бегам од очите на злите,
Рекоа дека не знам да сакам, затоа што не ги сакав…
Секој има свој живот под ова небо, и никој од нив не ме запозна.
Мислам дека нѐ е ни потребно“.    

 

Автор на текст: “Есен во мене“ 

 

249 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: