10/12/2023
SKOPJE

Есен во мене – Само љубов

“Никогаш нема да дознаеш колку ми недостигаш,

не затоа што никогаш нема да ти раскажам за тоа,

туку затоа што немам доволно силен збор за овој интензитет колку многу ми недостигаш“.   

 Автор:Есен Во Мене“ ❤  

 

“Не ми дозволувај да потонам…
Кога не си ми блиску  ми снемува воздух…
И ќе потонам ако не те вдишам…“

Автор: “Есен Во Мене“ ❤

 

 

“Сите велат дека љубовта боли, што е погрешно.
Да се биде сам боли.
Отфрлањето е болка.
Губењето некого е болно.
Желбата боли.
Сите ги мешаат тие мали нешта со љубов,
но во реалноста,
љубовта е единственото нешто на светот што го одбива злото и секогаш прави да се чувствувате добро“.
– Меша Селимовиќ
   Предлог на : Есен Во Мене“ ❤

 

 

“Нештата Не вредат колку нивната ЦЕНА, туку колку Љубовта што ја вложуваме во нив“.
– Момо Капор
 
  Предлог на : “Есен Во Мене“ ❤

 

 

„Мажот сонува за целосна Жена.
Жената сонува за целосен Маж.
Но, Тие не сфаќаат дека Бог ги создал за да се комплетираат еден со друг“.  
– Достоевски

Предлог на : “Есен Во Мене“ ❤

 

 

 

247 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: