13/04/2024
SKOPJE

Есен во мене – Никогаш нема да дознаеш…

Кога срцето не ѐ само мускул…

„Никогаш нема да дознаеш

колку ноќи останувам будна

обидувајќи се да те исфрлам од срцето..

Никогаш нема да дознаеш

колку ноќи останувам будна

обидувајќи се да го освојам твоето..” ❤

 

Автор на текст: “Есен во мене“  ❤

 

 

 

214 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: