03/10/2023
SKOPJE

Есен во мене – Некои болки остануваат

Таму пред полноќ и после полноќ кога сите навлегуваат во сон и тишина.
Се слушаат само мирните отчукувања на часовникот, и вознемирените отчукувања на срцето.
Зарем тоа не е доказ дека времето поминува, а некои болки остануваат.?   
Автор на текст и предлог на насловна: “Есен во мене“
230 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: