03/10/2023
SKOPJE

Есен во мене – Не плаши се и верувај ми !

„Моето деликатно срце…
ќе биде секогаш тука да те пречека
и колку тмурни облаци да носиш со себеси,
и колку солзи да си сокрил во твоите џебови..
Нечии души се зандани,мрачни и студени.
Моето е секогаш отворено.
На едниот прозор изгрева утеха,
а на другиот тага заоѓа.
Некои од нив чекаат да бидат спасени,
а јас сум си спасот на себеси..
Не плаши се и верувај ми!“
 ❤
Автор на текст и предлог на насловна: “Есен во мене“ 
188 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: