05/02/2023
SKOPJE

Есен во мене – Ме болиш,…

 

“Ќе ме болиш. И ќе ми се допадне.
Ќе ме здробиш. И сè уште ќе го посакувам сето тоа.
Зарем не звучи прекрасно до неверување?“

 

Автор и избор на слика: “Есен во мене“ 

100 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: