10/12/2023
SKOPJE

Есен во мене – Копнежи

Автор и избор на слики: “Есен во мене“

 

“ Еден дел од мене засекогаш ќе копнее по недопрени места и мигови кои не постојат.
Еден дел од мене засекогаш ќе сонува за живот кој никој досега не го живеел.“ 

 

 

 

 

“Кога куршумот ми го погоди срцето, јас не умрев.
Умрев кога видов кој пука…“

 

 

 

 

„И не, не беше Љубов …
Само бев заљубена во идејата да бидам вљубена во некого…“

 

 

 

 

580 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: