29/01/2023
SKOPJE

Есен во мене – Ех Љубов,…

„Ех Љубов…
Што си ти?
Ми стави превез врз очите и ме натера да гледам..
Ми ги пресече крилјата и ме направи да летам..
Срцево како залог ми го зеде и должник ме направи да ти бидам.
Каде и да одам мој сопатник си ти, мој господар, моја судбина..
Зарем од тебе човек може да бега?“ ��

Автор и избор на слика: “Есен во мене“ ❤

 

114 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: