28/09/2023
SKOPJE

Есен во мене – Без маски

Им се восхитувам на луѓето

кои имаат храброст да бидат тоа што се.

Без маски.

Без преправања.

Полни со маани и несовршености,

а сепак толку реални и чисти во свет полн со преправања и лаги. 

 

АВТОР: “Есен во мене“ 

224 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: