10/12/2023
SKOPJE

Есен во мене – Без љубов се е НИШТО,…

Љубов…

„Само еднаш доаѓа таа.

Како оган бесна, како небо бескрајна, слепа и нема.

Доаѓа и те обвива како мрак, и веќе не знаеш кој си, каде си и што си.

Веќе не му припаѓаш на светот, само на неа.

И сите бои за кои си знаел, биле лага, а само таа вистинската.

И без неа се е грев, дури и Воздухот.

Без неа, се е отров дури и Водата.

Без неа се е ништо, дури и Животот.“

АВТОР: “Есен Во Мене“

345 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: