05/02/2023
SKOPJE

Есен во мене – Бесконечно

ПРЕДЛОГ на :  “Есен во мене“, 
Моќ ви треба само ако сакате некого да повредите, за сè друго доволна е љубовта. ” ❤
Чарли Чаплин.

„Многу е потешко да се осудиш себеси отколку другите.
Ако успееш добро да се процениш, значи дека си вистински мудар човек. “

„Малиот принц“ – Антоан де Сент-Егзипери

„Во душата има бесконечно повеќе од она што е изразено со зборови“  
  Достоевски   
198 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: