30/01/2023
SKOPJE

Есен & Сони,…

ТОЈ: 

Многумина го гледаат срцето како орган кој пумпа крв,

Да тоа е…

Но исто така е центар на емоциите…

Од нас зависи дал има љубов или омраза во него….

Дали ќе бидеме среќни или несреќни,… 

Еднаш ќе ме прашаш: – Дали повеќе сакам живот или тебе…???

Јас ќе ти одговорам: – ЖИВОТ !!! 

Ти ќе свртиш грб и заминеш …

Не знаејки, дека Ти си мојот ЖИВОТ !!!    

 

ТАА: 

„И велат, само оние кои вистински Љубат, губат најмногу.

Јас изгубив се, му оставив Љубов која ќе го сити, а тој мене солзи кои ќе ме изгладнат.“   

 

 

 

АВТОРИ НА ТЕКСТОТ: “Есен во мене“ и “Сони“ 

 

275 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: