05/02/2023
SKOPJE

Емоции,…

,, Љубовта е…

Копнеж за нашата сопствена изгубена половина… “ ❤   

,,Чувствата се само залутани скитници, несигурни во својот пат.

Понекогаш доаѓаат само за да се одморат, а некогаш доаѓаат за да останат…“ ❤  

 

АВТОР НА ТЕКСТОТ и избор на слики: “Есен во мене“ 

 

 

 

 

162 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: