30/01/2023
SKOPJE

Двајца вљубени,…

Двајцата вљубени

долго време 

останаа под Ѕвездите

пред да изберат Една

која ќе биде Сведок

на нивната Љубов

која ТОГАШ СЕ РАЃАШЕ  !!!    

 

 

218 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: