14/04/2024
SKOPJE

Дрско Искрена

Понекогаш чувствувам желба да ја сменам онаа страна која многумина Не ја ценат… Мојата „Искрeност“. 

Но, размислувајќи за тоа, Не сум Јас „погрешната“… туку сите оние Луѓе кои ја сакаат ЛАГАТА.  

201 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: