14/04/2024
SKOPJE

Драги мои читатели,…

Драги мои Читатели, 25.08.2022 год., Скопје 

Заради користење на Летните Годишни Одмори,

на Страната – еленаадзи.мк

Нема да има објави се до 14 – ти Септември, 2022 година, 

До датумот Ви посакувам се најдобро и највесело

и Дружба со моите веќе објавени текстови на Џебна Венера, Светот денес, Музика и забава,…!!!  

со најголема почит, 

Елена Петровска 

Аџи-Спиркоска   

 

 

 

202 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: