08/02/2023
SKOPJE

Дојде време

Во животот за да бидете СРЕЌНИ ,

треба да разберете кога е време да ги отстраните овие три работи:

Вознемирувањето,

Поздравувањето, и  

Гаќичките.

 

202 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: