29/01/2023
SKOPJE

Добар живот,…

Добар живот, ….. 

Повеќето од Нас Нема да ги добијат ГОЛЕМИТЕ НАГРАДИ во животот.

Нема да стане Милионер,

нема да оди на Месечината,

нема да биде избран за Претседател,

нема да добие Принц за сопруг, 

ниту ќе добие Нобелова награда. 

Но, можеме да уживаме во малите задоволства на Животот !!! 

Галење по рамо. 

Бакнеж во образот.

Полна месечина.

Бесплатен паркинг простор.

Прекрасно зајдисонце.

Ајде да уживаме во малите задоволства на животот.

Ги ИМА ВО МНОГУ ЗА СЕКОЈ ОД НАС.  

399 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: