30/01/2023
SKOPJE

До последна капка – втор дел,…

Од како сe oблековмe, продолживмe дa сe забавувамe вечертa.
Јас испив неколку чашки виски, а таа беше воздржана.
Разговаравме, се шегуваме, сѐ беше супер.
Во еден момент ми шепна:
– Ајде да си одиме одовде, сакам уште! Малку ми беше она во канцеларијата.
Јас се насмевнав и веднаш станав.
Набрзина заминавме и се упативме кон мојот стан.
Уште во автомобилот се гледаше дека ке биде долга и жешка ноќ, цело време ми се нафрлаше:-на семафор кога беше црвено и страствено ме љубеше, а кога ке тргнавме почнуваше да ме гали за нога одејќи кон моето меѓуножје и галејќи го.
Кога стигнавме,  уште од вратата почнавме да се љубиме страствено како со животински инстинкт, страствено и жешко. Набрзина ѝ го соблеков фустанчето и почнав да ѝ ги лижам бујните гради.
Таа само воздивнуваше а тие воздишки мене многу ме возбудуваа.
Имаше преубави големи цврсти гради кои стоеа на неа како некој трофеј кој јас со сласт го цицав.
Сакав да ги шмукам брадавиците и да ги грицкам до онаа мерка додека може да издржи.
А таа не пушташе звук сѐ дури не ги стиснав силно со забите …  знаев дека трпи болка, на што се насмевнав и продолжив да ја лижам.
Време беше да ѝ ги соблечам гаќичките, веќе беше многу влажна.
Ја кренав во раце, а таа со нозете се обви околу мојата половина и така ја ставив на масата во дневната соба, сакав да има убав простор за да можам да ја лижам убаво нејзината сочна и врела пичка која веќе пулсираше од што беше многу возбудена.
Нежно почнав да ја бакнувам од папокот надолу, према препоните и околу внатрешноста на нејзиното меѓуножје.
Во еден момент и ги соблеков гаќичките и пред мене се створи влажна средина која морав да ја излижам.
Внимателно облизувајќи го нејзиниот клиторис, на моменти ја погледнував во очи за да видам колку ужива, а таа воздивнуваше и ги превртуваше очите задоволно.
Од како видов дека е моментот за да сврши почнав да ги употребувам прстите пикајќи ги во неа за да може да сврши што пообилно.
Лижејќи го клиторисот со сласт истовремено пикав два прсти се додека таа не почна да се грчи и во еден момент извика:  “Ахх Виктореее” и наеднаш се згрчи целата и почна силно да воздивнува добивајќи масивен оргазам.
Јас во тој момент ја бакнав страствено се додека не се смири.
Кога се смири и реков: “Сега ке влезам во тебе”.
Ѝ ги кренав нозете и се доближив до неа и се забив цел бидејќи беше толку влажна што едноставно лизна целиот во неа.
Почнав да се забивам во неа одејќи до крај, но силно, сакав да ме почуствува и за некое време почнав да го забрзувам темпото.
Ја фатив силно за бутовите и почнав да се забивам во неа жестоко и со брзо темпо, а таа само воздивнуваше силно, на што јас се возбудував уште повеќе.
На моменти застанував и пак се забивав силно до крај, а таа тогаш силно ќе викнеше од убавина.
Во еден момент се возбудив многу и ја набивав силно на мојот кур, а таа почна да се грчи и да свршува.
Не застанав,  продолжив да се забивам жестоко и за кратко почна да вели: “еве го пак, ќе свршааам” … силно грчејќи се.
Веќе и јас бев при крај и не се воздржав, туку го оставив  да се испразни во неа до последна капка втор пат вечерва.
Од како се испразнив ја бакнав страствено, кога се оделивме ми рече: “Ах, Викторе што ми правиш” и слатко се насмевна.
Веќе бевме убаво изморени, но желни за уште и ѝ предложив да се освежиме со сок и сладолед.
Таа седна на троседот гола, а јас појдов до кујната како добар домаќин да спремам послужение.
Додека јадевме се смеевме …  колку убава искочи оваа вечер, иако ни двајцата не очекувавме ваков развој на настаните.
Таа потајно имала симпатии кон мене, но ни на крај памет дека вака ќе се одвива.
Завршувајќи го сладоледот јас пак и се  нафрлив бакнувајќи ја, а таа нежно ме милуваше меѓу нозете.
Во еден момент станав и ја повикав да одиме накај спалната, во ходникот имав големо огледало и реков да застане и ја завртев кон огледалото наведувајќи ја благо и искачувајќи го нејзиниот голем задник кон мене.
– Ах, Виктор, како знаеш што сакам – ми рече и се насмевна.
Јас се наместив и влегов во неа бидејќи веќе беше влажна.
Ја фатив за бедрата и силно се забивав во неа, во еден момент и го фатив репот и силно ја потегнав велејќи и : “Ме посакуваш ли?”. “Ахххх Викторе,  многу!” – одговори таа понизно.
Јас повторно се забив силно во неа држејќи ја со едната рака за бедрата, а со другата за репот и благо затегнувајќи. Потоа ја пуштив и со едната рака силно ја удрив по задникот, имаше голем и сочен задник … уффф,  како убаво пукаше од моите шамари.
Неколку пати силно ја удрив, па ја фатив со двете раце силно за  колковите и со брзо и жестоко темпо почнав да се забивам во неа.
Таа почна силно да воздивнува, се додека во еден момент не почна да се грчи и да се тресе на што и јас се возбудив испуштајќи силен млаз во неа.
– Ах Викторе што ми направи –  се насмевна и ме почна да ме бакнува страствено.
Отидовме во купатилото да се истушираме бидејќи убаво се испотивме, а и бевме облиени со нашите телесни течности. Од како се истуширавме легнавме голи еден на друг милувајќи се.
“Знаеш дека веќе неколку месеци те меркам кога доаѓаш кај нас” – ми се насмевна Ивана.
– Ооо не знаев – и одговорив. Таа се насмевна и продолжи:
– Во еден момент дури и собрав храброст и дојдов кај директорот барајќи совет за еден документ правејќи се дека не гледам дека има некој кај него.
Но, тебе баш во тој момент ти стаса некоја порака на која очигледно мораше веднаш да одговориш бидејќи додека бев таму не се одвои од телефонот и не ме ни запримети, па јас се повлеков и се обесхрабрив бидејќи не успеав да те шармирам.
– Охх душа,  извини, но навистина не сум те приметил.  – Ете, сепак на крај се  најдовме – се насмевнав и почнав пак да ја бакнувам и милувам.
Повторно ми стана цврст, а таа непрестајно се влажнеше.
– Сакам да сум врз тебе – ми шепна и веднаш се качи врз мене, почна да меша како луда и да воздивнува, а јас ги месев нејзините бујни гради и ја милував по телото.
Мешаше многу убаво и задоволно воздивнуваше, бидејќи целиот бев длабоко во неа.
-Ахх Викторе –  почна да мрмори, да воздивнува и да се грчи.
Јас почнав сам да се забивам во неа за да има убав оргазам.
Од како се смири, ја свртев на грб и ги кренав нозете, ги наклонив кон неа и почнав да се забивам со силно темпо, а таа само воздивнуваше задоволно и се топеше.
Забивајќи се сѐ посилно, во еден момент и јас почнав да се грчам исфрлајќи силен млаз во неа.
Веќе бевме и двајцата исцрпени и изморени,  легнавме еден до друг гушнати и заспавме со блага насмевка на лицата.
АВТОР НА ТЕКСТОТ: “Самсон“ 
312 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: